Magazine Trots in de Achterhoek

Het magazine laat trotse Achterhoekers zien. Ook toont het hoe inwoners, bedrijven, verenigingen en scholen bezig zijn om samen Winterswijk en Oost Gelre vorm te geven als regenbooggemeente.

Thema Zichtbaarheid

Het centrale thema dat de groep inwoners koos voor het magazine is ‘Zichtbaarheid’. Het thema houdt in dat we zichtbaar zijn en trots in de Achterhoek kunnen zijn als Achterhoeker met een LHBTI+ achtergrond.
Hier kun je het magazine Trots in de Achterhoek lezen, pdf bestand (10.569 kB).

Verspreiding

Het magazine is uitgereikt op 11 oktober 2021 tijdens de bijeenkomst om te vieren dat Winterswijk en Oost Gelre regenbooggemeente zijn. In gesprekken met bedrijven, onderwijs en verenigingen over een inclusieve samenleving wordt het magazine uitgereikt. Zo wordt zichtbaar waar we in onze gemeente mee bezig zijn om samen nog meer vorm te geven aan regenbooggemeente.

Praatje maken?

Heb je vragen of wens je meer informatie over wat jij kunt bijdragen voor onze regenbooggemeente. Laten we dan een praatje maken. In het gesprek vertellen we graag wat we samen voor elkaar kunnen betekenen. Natuurlijk ontvang je tijdens het gesprek ook het magazine. Een afspraak maak je via Drempelvrij Winterswijk, e-mail iedereendoetmee@winterswijk.nl