Juni

 • Gemeenteraadsbesluiten van 22 en 24 juni 2021

  25 juni 2021

  De gemeenteraad van Winterswijk heeft in de openbare raadsvergadering van dinsdag 22 en donderdag 24 juni de volgende besluiten genomen.

 • Groen licht voor uitwerking plan voetgangerstunnel Greversweg

  03 juni 2021

  Het college van burgemeester en wethouders geeft groen licht voor de uitwerking van het plan voor de voetgangerstunnel onder de spoorwegovergang aan de Greversweg.

 • Koningin Máxima opent duurzaamste koffiebranderij van Nederland in Winterswijk

  03 juni 2021

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft donderdagmiddag 3 juni het nieuwe bedrijfspand van Hesselink Koffie in Winterswijk geopend. Het nieuwe pand is energieneutraal en de koffie wordt klimaatneutraal geproduceerd. Naast tal van duurzame innovaties, zoals 850 zonnepanelen, warmtepompen en een circulair interieur, is de buitenruimte ingericht om de biodiversiteit te versterken.

 • Grensland College en gemeente Winterswijk sluiten huurovereenkomst

  25 juni 2021

  Vanaf 1 juli 2021 huurt het Grensland College een deel van het raadhuis van de gemeente Winterswijk. De ruimte is bestemd voor het verzorgen van tweejarige praktijkgerichte hbo-deeltijdopleidingen. In september 2021 start het samenwerkingsverband van het Graafschap College, HAN University of Applied Sciences en Saxion Hogeschool onder de vlag van het Grensland College vanuit het raadhuis met de Associate degree (Ad)-opleiding Management.