Januari

 • Aanbesteding werkzaamheden “Matchmaker” Internationaal Netwerkbureau

  11 februari 2021

  Het Internationaal Netwerkbureau is een adviesdienst voor Nederlandse en Duitse ondernemers die grensoverschrijdend zaken doen in het buurland, of daarmee willen beginnen.

 • Resultaten enquête leefbaarheid en handhaving

  11 februari 2021

  Van 23 november tot en met 7 december 2020 hebben we een online enquête gehouden over leefbaarheid en handhaving in de gemeente Winterswijk. Op deze pagina kunt u de resultaten van deze enquête lezen.

 • Politiek forum 7 januari 2021

  04 januari 2021

  Op 7 januari 2021 is er een politiek forum van de gemeenteraad van Winterswijk, vanaf 19.30 uur.

 • Bladeren Winterswijk en Oost Gelre verwerkt tot Bokashi

  11 februari 2021

  Jaarlijks haalt ROVA in Winterswijk en Oost Gelre bijna 500.000 kilo blad op. Dit gebeurt tijdens de veegrondes en uit de bladkorven.

 • Start aanleg nieuwe natuur Winterswijk-Oost

  11 februari 2021

  De provincie Gelderland start deze week met de aanleg van nieuwe natuur op verspreid liggende percelen ten oosten van Winterswijk. De percelen zijn eigendom van de provincie en maken onderdeel uit van het Gelders Natuurnetwerk (GNN).

 • Uw kind aanmelden voor de basisschool

  21 januari 2021

  Vanaf het moment dat uw kind drie jaar wordt, kunt u hem/haar aanmelden voor een plek op een basisschool. Dit met de bedoeling om daar vanaf het moment dat hij/zij vier jaar wordt, te beginnen. Ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van drie jaar ontvangen tegenwoordig geen oproep meer via de gemeente om hun kind(eren) aan te melden voor het basisonderwijs in Winterswijk.

 • Een kindje op komst? Maak samen een sterke start met OuderTeam!

  16 februari 2021

  Ouder worden gaat niet alleen maar over de geboorte van je baby en zorgen dat het de kleine aan niets ontbreekt. Voor jou en je partner breekt ook een andere relatiefase aan.

 • Politiek forum

  28 januari 2021

  Op 4 februari 2021 is er een politiek forum van de gemeenteraad van Winterswijk, vanaf 19.30 uur.

 • Digitale informatiebijeenkomst collegebesluit beëindiging verondieping kleiput

  11 februari 2021

  In december heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om de verondieping van de kleiput volgens het huidige inrichtingsplan te beëindigen. Dit besluit lichten we graag tijdens een digitale informatiebijeenkomst toe.