Nieuws RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Diverse overtredingen bij handhavingsactie in buitengebied Winterswijk

  11 mei 2021

  Op zaterdag 8 mei hebben opsporingsambtenaren te voet, per auto en fiets controles uitgevoerd in het buitengebied van Winterswijk. Hierbij kregen meerdere mensen een bekeuring of waarschuwing.

 • Gemeentenieuws 11 mei 2021

  11 mei 2021

  Winterswijk is op weg naar regenbooggemeente, nieuwe ambtsketen voor burgemeester Joris Bengevoord, online talkshow KIEK UUT voor ondernemers op 17 mei, gemeentekantoor is gesloten op 13 en 14 mei, gewijzigde afvalinzameling in verband met Hemelvaartsdag.

 • Gemeentekantoor op 13 en 14 mei gesloten

  11 mei 2021

  Donderdag 13 mei, Hemelvaartsdag en vrijdag 14 mei is het gemeentekantoor gesloten.

 • Proef ‘Naschools aanbod’ van start op de Kolibrie en de Bataaf

  10 mei 2021

  Vanaf maandag 10 mei 2021 kunnen basisschoolleerlingen van de Kolibrie en de Bataaf deelnemen aan het naschools aanbod op locatie Pelkpark. Het gaat om een uniek concept waarbij alle leerlingen van deze twee scholen de mogelijkheid krijgen om onder begeleiding hun talenten verder te ontwikkelen. Een samenwerking tussen beide scholen, SWW Kinderopvang en gemeente Winterswijk maakt deze proef mogelijk.

 • Nieuw Vrijheidspark, nieuwe verkeersregels

  10 mei 2021

  Met de vernieuwing van het Vrijheidspark, is ook de verkeerssituatie op en rond het Raadhuis gewijzigd. In dit groene hart van het centrum geldt nu: matig je snelheid tot 15 kilometer per uur, geef voetgangers en fietsers de ruimte en parkeer in de parkeervakken. De komende weken besteden we daar als gemeente extra aandacht aan. Vanochtend was de aftrap met een flyeractie.