Nieuws

RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Kruising Sieverdinkweg - Sikkinkweg afgesloten

  20 oktober 2021

  Vanaf vandaag tot en met 3 november is de kruising Sieverdinkweg – Sikkinkweg voor al het verkeer afgesloten. Er zijn herstelwerkzaamheden aan de bestrating. Het verkeer wordt omgeleid.

 • Kom naar het Pleegoudercafé!

  20 oktober 2021

  Ben jij pleegouder of wil je misschien pleegouder worden? Dan is het pleegoudercafé dé plek om andere pleegouders te ontmoeten!

 • Gemeentenieuws 19 oktober 2021

  19 oktober 2021

  Met onder andere burgemeester Bengevoord geeft uitleg over extra vluchtelingen op Azc, terugblik gemeenteraadsvergadering van 27 september en 6 oktober, meting in augustus van Barometer Hernieuwbare Opwek laat stijging naar 18,2% zien, weerbaarheidstrainingen door Preventieplatform Jeugd.

 • Gratis onafhankelijk advies van een cliëntondersteuner

  18 oktober 2021

  Cliëntondersteuners op het gebied van zorg of hulp zijn er speciaal voor u. Hun hulp en advies is onafhankelijk en kost niets.

 • Nieuwe ingangsdatum voor Jeugdhulp- en Wmo-contracten

  18 oktober 2021

  De acht gemeenten van de Achterhoek, waaronder de gemeente Winterswijk, bereiden zich voor op nieuwe contracten met zorgaanbieders van Jeugdhulp en Wmo (inclusief Wonen). Deze week hebben de colleges van Burgemeester en Wethouders besloten dat de nieuwe contracten niet op 1 januari 2022 ingaan, maar een halfjaar later: op 1 juli 2022.