Nieuws RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Winterswijk gaat voor ‘Groen is gaon’

  10 juli 2020

  De gemeente Winterswijk sluit zich aan bij de campagne ‘Groen is goan’. Dit is een initiatief van Achterhoekverbindt.nl, een samenwerkingsverband van regionale bedrijven en instellingen. Via pictogrammen en andere afbeeldingen maken we de spelregels rondom de coronamaatregelen duidelijk aan bezoekers van het gemeentekantoor.

 • Cadeaukaart mantelzorgers tot 27 augustus 2020 geldig

  09 juli 2020

  Heeft u als mantelzorger een cadeaukaart gekregen en deze nog niet (volledig) besteed? Wacht daar niet te lang mee. U kunt de cadeaukaart nog tot 27 augustus 2020 besteden.

 • Vacature: verkeerskundige

  Vol ambitie en gedrevenheid ga je altijd voor het maximale resultaat. Met jouw verkeerskundige expertise ben je een belangrijke schakel in de verkeersveiligheid en leefbaarheid van de gemeente. De gemeente Winterswijk biedt jou deze mooie kans!

 • Gemeentenieuws 7 juli 2020

  07 juli 2020

  Met onder andere Lintjestour, bloemrijke bermen, Tuunterveld voorkeurslocatie nieuw bedrijventerrein, Zomertoer Actief Winterswijk, Terugblik op de raad.

 • Burgemeester op Lintjestour door Winterswijk

  03 juli 2020

  Burgemeester Joris Bengevoord ging vrijdag op Lintjestour door Winterswijk. Zestien Winterswijkers kregen hun Koninklijke onderscheiding alsnog persoonlijk thuisbezorgd.