Nieuws RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Tijdelijk aangepaste dienstverlening gemeente Winterswijk

  01 april 2020

  Op het gemeentekantoor kunt u uitsluitend op afspraak langskomen. Heeft u geen afspraak, dan kunnen wij u niet binnenlaten. De Post houdt geen inloopspreekuren. Centrum Duurzaam Winterswijk is gesloten. Deze maatregelen gelden tot en met 28 april 2020.

 • Coronamaatregelen verlengd tot en met dinsdag 28 april

  31 maart 2020

  Het kabinet heeft vandaag besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Voor het aanstaande Paasweekeinde is het dringende advies om ook dan thuis te blijven.

 • Vier vogelsoorten live te volgen in Winterswijkse nestkasten

  31 maart 2020

  De kerkuil, de steenuil, de gekraagde roodstaart en de kauw zijn dit voorjaar te volgen via webcams rond en in de nestkasten. Deze nestkasten hangen op verschillende plekken in de gemeente Winterswijk. Op de website Duurzaam Winterswijk kunt u 24/7 live meekijken in de nestkasten van deze vogels.

 • 75 jaar bevrijding van Winterswijk

  31 maart 2020

  Het is vandaag, dinsdag 31 maart 2020, precies 75 jaar geleden dat Winterswijk werd bevrijd. Burgemeester Joris Bengevoord staat in een video stil bij de gebeurtenissen van 75 jaar geleden.

 • Gemeentenieuws 31 maart 2020

  31 maart 2020

  Met onder andere gemeente is telefonisch gewoon bereikbaar, beleef de lente, inzameling klein chemisch afval, Sociaal Team de Post staat voor u klaar, aanvragen van een lintje.